IKC De Kinderkoepel contactgegevens

U kunt ons bereiken via onderstaand telefoonnummers of per e-mail (info@kinderkoepelleeuwarden.nl)

Pieter Feddesstraat 2
8921 BR Leeuwarden

T: 058 213 74 78

Vredeman de Vriesstraat 21
8921 BP Leeuwarden

T: 058 213 74 78

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Buitenschoolse opvang en vakantieopvang

De Kinderkoepel biedt buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 t.e.m. 12 jaar, aansluitend aan de schooltijden en op alle schoolvrije werkdagen. De kinderen beleven er een geweldige tijd. Ze mogen zelf kiezen wat ze doen, maar altijd bieden we interessante thema’s en activiteiten. De ruimte is uitdagend ingericht, met o.a. een bouwhoek, een atelier, een spelletjeshoek en een computerhoek. Ook het buitenterrein en het schoolplein worden gebruikt. 

Voor schooltijd

Begint uw werkdag voordat uw kind naar school gaat? Dan kunt u gebruik maken van onze voorschoolse opvang (VSO). Deze start om 7.30 uur en eindigt als de schooldag begint. Uw zoon of dochter kan op de VSO een spelletje doen, nog even knutselen of bijvoorbeeld rustig een boekje lezen. Wij zorgen ervoor dat uw kind vervolgens op tijd op het plein of in de klas is. Let op: voorschoolse opvang bieden we als er minimaal vier kinderen meedoen. Overleg daarom altijd tijdig met het opvangteam!

Na schooltijd

De naschoolse opvang start zodra de school de deuren sluit en stopt uiterlijk om 18.30 uur. Oudere kinderen mogen zelfstandig naar huis gaan als u hiermee akkoord gaat. Jongere kinderen worden door de ouder opgehaald.

Vakantieopvang

De vertrouwde pedagogisch medewerkers van de Kinderkoepel verzorgen ook de vakantieopvang. Dit gebeurt tijdens schoolvakanties en op werkdagen waarop de kinderen niet naar school gaan.

Jaarpakket, vakantieopvang en extra dag

U kunt met ons opvangteam verschillende pakketten afspreken: het Jaarpakket (52 weken), het Schoolwekenpakket (41 weken), de Vakantieopvang BSO (schoolvakanties en schoolsluitingsdagen) en een Extra Dag (bij het jaarpakket of het schoolwekenpakket).

(meer over dit onderwerp)