IKC De Kinderkoepel contactgegevens

U kunt ons bereiken via onderstaand telefoonnummers of per e-mail (info@kinderkoepelleeuwarden.nl)

Pieter Feddesstraat 2
8921 BR Leeuwarden

T: 058 213 74 78

Vredeman de Vriesstraat 21
8921 BP Leeuwarden

T: 058 213 74 78

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Contactmomenten

Voor de Kinderkoepel zijn contacten met ouders erg belangrijk! Immers, het opvoeden van kinderen is vooral uw verantwoordelijkheid. Daarom is het goed dat wij weten wat er thuis speelt en dat u weet wat er op de Kinderkoepel gebeurt. De Kinderkoepel heeft maar weinig drempels: ouders kunnen altijd contact opnemen! Is het niet echt dringend, dan hebben we dat contact natuurlijk het liefst vóór of na de speelleergroep- of schooltijd. Geplande contacten en niet geplande contacten, ze helpen u en ons!

Het jaar rond betrekken we u graag bij 'hoe het gaat met uw kind' en 'wat er gebeurt op de Kinderkoepel'. Wat zijn de geplande contactmomenten?

Informatieavonden
Aan het begin van het schooljaar zijn er informatieavonden voor alle ouders. U maakt er kennis met de medewerkers van de Kinderkoepel en we informeren u over allerlei activiteiten. 

Tienminutengesprekken
Driemaal per jaar organiseren we tienminutengesprekken. We informeren u dan over resultaten van uw kind. Ook kunt u het schriftelijk werk bekijken. Zijn tien minuten te kort, dan maken we natuurlijk een vervolgafspraak.  

Inloopmiddag
In oktober, tijdens de kinderboekenweek, organiseren we een inloopavond voor ouders, familie en kennissen. Dan staat het thema van de kinderboekenweek centraal. Kinderen nodigen zelf familie en bekenden uit om de resultaten van hun activiteiten te tonen.

Ouderavond
Minstens één keer per jaar vindt een ouderavond plaats. Op deze avond zijn we in algemenere zin met kinderen en/of de Kinderkoepel bezig. Vaak staat een actuele gebeurtenis centraal.

Huisbezoek
Bij nieuwe kinderen brengt de leerkracht een huisbezoek.

Kinderkoepelkrant
Regelmatig krijgt uw kind de Kinderkoepelkrant mee naar huis. Een nieuwsbulletin dat u informeert over allerlei school-organisatorische zaken en ontwikkelingen op onderwijskundig gebied. En natuurlijk over extra activiteiten van kinderen!

Digiduif
Afspraak verschoven? Activiteit afgelast of uitgesteld? Met Digiduif sturen we ouders snel een e-mail, een berichtje via de app of een sms. Zo weet iedere ouder/verzorger meteen wat er speelt in de klas of op de school. Een vrijwillig en efficiënt netwerk van ouders en Kinderkoepel-team.

Rapportage
De kinderen van groep 1 en 2 (basisschool) krijgen een keer per jaar een observatieverslag, in de regel vlak voor de overgang naar de volgende groep. De kinderen van groep 3 t/m 8 (basisschool) krijgen in januari en juni/juli een rapport mee naar huis.

(meer over dit onderwerp)