IKC De Kinderkoepel contactgegevens

U kunt ons bereiken via onderstaand telefoonnummers of per e-mail (info@kinderkoepelleeuwarden.nl)

Pieter Feddesstraat 2
8921 BR Leeuwarden

T: 058 213 74 78

Vredeman de Vriesstraat 21
8921 BP Leeuwarden

T: 058 213 74 78

naam:
e-mail:
ik heb:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kind(eren) op school
Ik ga akkoord met het privacybeleid
verzenden annuleer

Uw aanmelding is met succes verwerkt.


sluiten

nieuwsbrief

 
menu

Kosten/vergoedingen speelleergroep en BSO

Je hoeft niet alles zelf te betalen

Wanneer u gebruik maakt van een speelleergroep of buitenschoolse opvang, moet u een ouderbijdrage betalen. Maar u hoeft niet alles zelf te betalen. U heeft namelijk recht op kinderopvangtoeslag. Deze kinderopvangtoeslag is een financiële tegemoetkoming, betaald door de overheid en werkgevers. Ook (kleine) zelfstandige ondernemers hebben recht op de kinderopvangtoeslag.

Tegemoetkoming speelleergroepen
Omdat de speelleergroepen onder de Wet Kinderopvang vallen, komen werkende ouders in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kinderopvangtoeslag. Ouders die niet in aanmerking komen, bijvoorbeeld als één of geen van de ouders werkt, kunnen een beroep doen op een vergelijkbare toeslag van de gemeente. Die regeling gaat in als kinderen 2,5 jaar zijn. 

Zelf uitrekenen?
Dat kan met de handige calculator van Sinne (link: https://www.sinnekinderopvang.nl/sinne-calculator/). Deze calculator geeft een vrij nauwkeurige indicatie, het is echter geen offerte.

Precies weten?
Neem dan contact op met het servicecentrum van Sinne. Op basis van uw wensen en het inkomen rekenen zij precies uit wat de kinderopvang bij Sinne per maand kost, hoeveel kinderopvangtoeslag u krijgt en wat u uiteindelijk zelf nog moet betalen.

Bezoekadres servicecentrum Sinne
Goudsbloemstraat 2
8922 GW Leeuwarden

T: 058 - 267 28 50
E: info@sinnekinderopvang.nl

(meer over dit onderwerp)